Eja Ti Etjen Shuaje

from by Shtëpia Records

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

lyrics

Eja, ti etjen shuaje
Nga ky ujë i gjallë
Eja, hapat unë t’i drejtojë
Eja, për ty kam mall.

Ja, trupi yt u thye për ne
Gjaku yt na pastroi
Ti bën me ne një besëlidhje te re
Ndaj ftesën tënde e pranojmë.

Na fal që të lëmë mënjanë
Çdo ditë s’e mbajmë kryqin tënd
Por sot kthehemi përsëri
Thesari i jetës je ti.

credits

from Tingujt e Zemrës, released July 26, 2018
Shkruarja e tekstit: Edlira Spaho
Kompozimi: Whitney Peck, Pepa Sefedini
Vokali kryesor: Pepa Sefedini
Harmoni dhe Piano: Whitney Peck
Kitarë: Aaron Smith
Orkestrimi/Producent: Aaron Smith
Inqizimi: Shtëpia Records

license

all rights reserved

tags

If you like Shtëpia Records, you may also like: